Actueel

Op 18 maart is het project 2x 14 appartementen Suikerpeer en Peerengaarde te Boskoop verkozen uit 10 inzendingen en het ‘Dak van het Jaar’ geworden.


Met het oog op kwalitatief bouwen dat straks verdergaand in de WKB (Wet Kwaliteitsborging) wordt vastgelegd, zal een verankering berekening niet mogen ontbreken. Om snel te kunnen beschikken over dit document dat nu op ieder moment ‘opvraagbaar’ is, bezoekt u voortaan onze website > http://www.nelskamp.nl/verankering/ Bij vragen of om u op weg te helpen blijft Mark Albers uw aanspreekpersoon en te bereiken via m.albers@nelskamp.nl


10 jaar geleden oprichtte Raab Karcher Greenworks. Hun ambitie: de gebouwde omgeving in Nederland verduurzamen door het kiezen voor duurzaamheid en comfort super makkelijk maken. Met de ClimaLife betondakpan levert Nelskamp dakpannen een belangrijke bijdrage aan het milieu. Wij zijn trots de Greenworks Boomdonatie met ons deelname en inzet te steunen. Samen met Trees for All zullen totaal 2500 “Greenworks” bomen in het Grone Woud in Brabant en in het Bongo District in Ghana geplant worden.